FAKTANTARKASTUS 2 Media julkaisee päivittäin höpöä, nettikeskusteluista puhumattakaan.

Ns. enkelit ovat sokeita, kuuroja ja mykkiä 3

  • Ns. enkelit ovat sokeita, kuuroja ja mykkiä 3

Kun enkelit ovat näkymättömiä, ne eivät voi nähdä, koska näkymätöntä linssiä ja verkkokalvoa ei voi olla. Eivätkä ne kuule, koska eteerinen tärykalvo ei toimi. Puhekaan ei suju, koska eetteriruumis ei pysty synnyttämään ääniaaltoja. Enkelit ovat siis monivammaisia. Sama pätee myös ns. Jumalaan...

Miten suojelusenkelit pystyvätkään hoitamaan hommansa?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (15 kommenttia)

Käyttäjän usjussi kuva
Heikki Karjalainen

Unet, ajattelu ja mielikuvatkin ovat tosikokemus ne kokeneille, vaikka eivät johda konkretiaan. Ehkä enkelitkin kuuluvat samaan kategoriaan.

Käyttäjän grohn kuva
Lauri Gröhn

Täysin eri asia. Unet "tapahtuvat" aivoissa.

Käyttäjän usjussi kuva
Heikki Karjalainen

Mistäs ne enkelit sitten ilmestyvät niinkuin jotkut sanovat. Ihmiset näkevät näkyjä. Näkymätön käskee jopa tappamaan. Tuskin nuo enkelit liihottelevat fyysisille puhelilangoille niin, että kaikki voivat todeta jonkun henkilökohtaisen suojelusenkelin ilmestymisen.
Mistä moinen väittelyn aihe, koska kukaan ei voi, ei puolin tai toisin, todeta asian oikeellisuutta ? Ei fysiikkakaan.

Käyttäjän grohn kuva
Lauri Gröhn Vastaus kommenttiin #4

Nyt ei ollut kyse enkelin näkijöistä.

Käyttäjän usjussi kuva
Heikki Karjalainen Vastaus kommenttiin #6
Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Perustelet science fiction olentojen aistikyvyttömyyksiä esittämällä tieteellisiä faktoja, joten aika turhanpäiväinen avaus. Jos voisi olla olemassa näkymättömiä olioita (siis täysin läpinäkyviä), niin mikään ei estäisi, että ne pystyisivät myös näkemään ilman verkkokalvoja.

Käyttäjän grohn kuva
Lauri Gröhn

Asian ymmärtäminen vaatii hieman syvällisempää fysiikkaan ja fysiologiaankin perehtymistä.

Juhani Vehmaskangas

Ehkä ilmaa ja happeakaan ei ole olemassa?
Enkeleitä onko heitä - me kaikki voimme olla niin enkeleitä kuin paholaisiakin.
Jos oikeita enkeleitä on niin ne lienevät pelkkää näkymätöntä energiaa, jonka joku voinee aistia kuten sähkönkin.

Käyttäjän jallerajala kuva
Jari Rajala

En nyt ota kantaa kuvitteelisiin enkuleihin, mutta ettäkö, siis vain`ko aineeseen pohjautuvat oliot näkevät, puhuvat ja kuulevat?! Huom., maailmankaikkeudesta 96% (pimeät aineet ja energiat) on nykyisen tieteen mukaan jotain muuta tavaraa, kuin sitä ainetta mistä mekin apinoista polveutuneet homot sapiensit satumme muodostumaan. Onko ymmärrettävä niin, että tämä avaus on opposition katkeraa tuuleen huutelua universumin jäätävää valtapolitiikkaa vastaan ;D) Tuleeko lopullinen vastaus avauksen väitteisiin viellä joskus tieteeltä, vaiko itse enkeleiltä? Vai jääneekö väite peräti ikuisesti selvittämättä, vain aika näyttää, jos sekään ?!

Käyttäjän grohn kuva
Lauri Gröhn

Enkelit ovat muinaisen maagisen ajattelun sivuotetta, varmaan unien mystiikkaa. Syntyaikoina ei ajatuksen surkeaa käytännön logiikkaa ymmärretty. Useimmat eivät vieläkään a la suojelusenkelit ...

"Usko siihen, että jumala(t) lähettävät hengen jokaisen ihmisen suojaksi oli yleinen jo antiikin kreikan filosofiassa. Platon viittaa ajatukseen dialogissaan Faidon (108). Uskomus esiintyy myös Vanhassa testamentissa, mutta ei kuitenkaan kovin selvästi esitettynä. Danielin kirjan mukaan vaikuttaa siltä, että enkelit on asetettu suojaamaan myös tiettyjä maita. Rabbiinisen Eenokin kirjan jae 100:5 sanoo, että vanhurskailla on suojaavat enkelit." Wiki

Käyttäjän usjussi kuva
Heikki Karjalainen

Kyllä nakökykymme tulee muuttumaan seuraava sadan vuoden aikana, jossa ajatuksen voimalla voimme ohjata fyysysiä asioita. Mutta se myös tarkoittaa asioita toisinpäin. Valitettavasti inhimillinen kykymme ja herkkyytemme on rapautunmassa liian helppoon elämään ja ajattelumme kapea-alaisuuteen.
On tietenkin valitettavaa, että aivomme eivät voi ratkaista aivojemme ongelmaa. Se ulkopuolella saataa piillä jotain uskomatonta - saattaa se enkelikin sanoa "terve", kun tapaamme.

Käyttäjän jallerajala kuva
Jari Rajala

Niiin, sinä Heikki nyt olet aivan yltiöpositiivinen tänään ;D Meidän mielipuolikuvituksellemme ei ole välttis mitään rajoja, tähän hassuun hulluuteen perustuvat aivomme, jotka ne siis edelleen ovat melkoisen rajattomat, tosin vain omissa (melkoisen suppeissa) kapasiteettirajoissaan ;D plusmiinusnolla ;D

Käyttäjän mijaakko kuva
mikael jaakkola

Enkeleistä en tiedä, mutta niistä ja blogin kuvasta tuli mieleen muutama sekunti muutaman vuoden takaa Kroatiassa. Katselin bussin ikkunasta pimenevää iltaa, joka oli siinä vaiheessa, että taivas oli tummenevan sininen ja pilvet näyttäytyivät mustina. Erään vuoren päällä pilvet liikkuivat sillä tavalla ristiin, että pienen hetken vuoren huipun päälle piirtyi pilvien raoista valtava viisisakarainen tähtikuvio. Se sininen taivas sillä tavalla pilkotti. Ihan kuin tähti olisi näytetty minulle. Olen siitä pitäen miettinyt mitä sillä mahdettiin tarkoittaa. Ei taatusti mitään, eikä sitä kukaan tietenkään järjestänyt. On mukava kuitenkin ajatella, että niin on. Odotellaan.

Käyttäjän usjussi kuva
Heikki Karjalainen

Jotenkin järkyttäviä ns. enkelikokemukset. Minulla on tai ei ole. Mutta on varsin hämmästyttävä kokemus, jossa unessani minun ohjaajani ja suojelusenkelini on edesmennyt Benjamin Spock, lastenlääkäri ja psykiatri.
Hän tuli lieripäisenä uneeni ja kertoi, lue tuo kirja, jonka olen sinulle lähettänyt. En lukenut. Puhuimme pitkään tämän jäkeen unista ja ystävämme sanoi, että hänellä on tuo kirja ja lukeneensa sen. Minä kerroin, mitä ajatuksia siinä oli rivi riviltä lukematta koskaan kirjaa. Ystävämme oli niin hämillään, että ei voinnut ymmärtää ja uskoa. Pyysin kirjan häneltä ja totesin hänen hämmästyksensä.

Käyttäjän grohn kuva
Lauri Gröhn

Ns. ruumiista irtautumisen kokemukset (out of body experience, OBE) ovat mahdottomia ja vain kokijan aivojen tuottamaa harhaa.

Katossa muka roikkuvan näkijä "eetteriruumis" ei voi nähdä alla lepäävää kehoaan, koska näkymätöntä linssiä ja verkkokalvoa ei voi olla.

Peruskoulussa opittua:

Se, mitä ihminen näkee, on aivojen tulkinta silmälinssin verkkokalvolle projisoimasta kuvasta.

Eikä kokijan eetteriruumis kuule, koska eteerinen tärykalvo ei toimi.

Harha mikä harha.

Tämän blogin suosituimmat