FAKTANTARKASTUS 2 Media julkaisee päivittäin höpöä, nettikeskusteluista puhumattakaan.

Narsistinen kristinusko

  • Narsistinen kristinusko

Näin sen pitäisi olla :  

Tee toiselle niin kuin hän haluaisi itselleen tehtävän. 

Vanha kultainen sääntö "Minkä haluat ihmisten tekevän teille, tehkää se heille" esiintyy muunnelmina lähes kaikissa uskonnoissa ja monissa ajatussuunnissa alkaen kungfutselaisuudessa.  

Kultainen sääntö on järkyttävän sairas rakkaudeton narsistinen ajatus, jota ihmiset toistavat papukaijan tavoin tajuamatta lauseen merkitystä.

Rasismin kukka raamatusta:

 ”Älä kosta omaan kansaasi kuuluvalle, äläkä pidä riitaa yllä hänen kanssaan, vaan rakasta lähimmäistäsi kuin itseäsi." (3.Moos.19:18)

Jeesuskin oli rasisti (kuva), kun sanoo vuorisaarnassa:

"Kaikki, minkä tahdotte ihmisten tekevän teille, tehkää te heille."

Uutta yritysmaailmasta:

"Mikko Kuitunen Vincit Oy:ltä kertoi kokemuksistaan ja filosofiastaan kasvuyritysten johtamisessa. Ennakkokäsityksistä poiketen johtajuus ei Kuitusen mukaan tule ylhäältä päin, vaan merkittävintä on työntekijöiden kyky johtaa itse itseään. Kun tehdään oikeita asioita, sääntelyn tarve vähenee. Vincitin johdon filosofiaa kuvastaa mm. heidän tavoitteensa: ”Huomenna tyytyväisemmät asiakkaat ja työntekijät kuin tänään” ja Kuitusen näkemys Vincit:läisestä etiikasta:

Tee toiselle niin kuin hän haluaisi itselleen tehtävän”.

http://jounimarkkanen.fi/nelja-nakokulmaa-tyon-tulevaisuuteen/

"Vincit Oy, joka viime vuosina tullut palkituksi esimerkiksi Pirkanmaan vuoden paras työnantaja 2014- ja Vuoden yritys 2013 -palkinnoilla"

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Tämän blogin suosituimmat