FAKTANTARKASTUS 2 Media julkaisee päivittäin höpöä, nettikeskusteluista puhumattakaan.

Tappajarobotit

  • Max Tegmark: Life 3.0: Being Human in the Age of Artificial Intelligence
    Max Tegmark: Life 3.0: Being Human in the Age of Artificial Intelligence

Kemialliset ja biologiset aseet on kielletty. Robottiaseetkin pitäisi. Ideaalisia terroristeille. Pentagon käyttää tänä vuonna 12 miljardia dollaria tekoälyyn. VIDEO

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän grohn kuva
Lauri Gröhn

Nuo kämmeneen mahtuvat kohteen kasvoista tunnistavat tappajarobotit johtavat siihen, että tulevaisuudessa supervaltioiden huippupoliitikkoja ei nähdä ulkoilmassa eikä varsinkaan ihmisiä kättelemässä. Katso video yllä.

Käyttäjän grohn kuva
Lauri Gröhn

Suomen ulkoministeriön julkaiseman tiedotteen mukaan:
”Suomi painottaa kansainvälisten ihmisoikeusvelvoitteiden noudattamista autonomisten aseiden kehitystyössä ja käytössä. -- Teknologinen kehitys ei oikeuta missään oloissa ihmisoikeuksien tai kansainvälisen humanitaarisen oikeuden loukkauksiin. On tärkeää, että kansainvälinen sääntely pysyy teknologisen kehityksen mukana.”

http://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/lentavat-ja-itse...

Käyttäjän grohn kuva
Lauri Gröhn

”Venäjä ilmoitti, että se ei osallistuisi kansainväliseen autonomisia aseita koskevaan kieltoon, keskeytykseen tai rajoittamiseen.

Venäjä ajoi asiaansa haastamalla määritelmän autonomisille aseille. Venäjä korosti, että jos tarkkaa määritelmää ei tehdä, kiellolla tai rajoitteilla vahingoitetaan myös siviilikäyttöön tarkoitettujen tekoälyjen edistymistä.”

http://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/venaja-rakentaa-...

Tämän blogin suosituimmat