FAKTANTARKASTUS 2 Media julkaisee päivittäin höpöä, nettikeskusteluista puhumattakaan.

Kaikki blogit puheenaiheesta Uskonto ja tiede

Skitso papisto

Vaikka kirkko ei eksplisiittisesti kiellä evoluutioteoriaa, se panee seurakunnat viikottain julistamaan kreationismia: 

"Minä uskon Jumalaan, Isään, Kaikkivaltiaaseen, taivaan ja maan Luojaan,...".

Tuollainen älyllinen skitsofreenisuus altistaa kaikelle muullekin hömpälle, älyllinen rehellisyys ns. kusee.


 

Areiopagi jakaa roskatietoa

Pahimmillaan uskovaisten foorumi Areiopagi on sortunut kreationismin kannattamiseen. Artikkelissa Onko tiede arvoista vapaa saareke? harhautetaan lukijaa kun asiaa käsitellään  erottelematta luonnontieteitä ja muita tieteitä. Kirjoittaja Aku Visala on uskontofilosofian dosentti, mikä kertonee jotain teologisen tiedekunnan tasosta: 

http://www.areiopagi.fi/2015/08/onko-tiede-arvoista-vapaa-saareke/

 

Ja perinreiseen tapaan olkiukkoja piisaa ..

 

 

Kreationismi ja olkiukkojen sirkus 4

Kreationistien Areiobagi-foorumilla on Markus Korri on esitellyt kreationisti John Lennoxin pian ilmestyvän kirjan Tähtäimessä Jumala. Kommentoin toistaiseksi Korrin kommentteja:

Kreationismi ja olkiukkojen sirkus 3

Kreationistien Areiobagi-foorumilla on Markus Korri on esitellyt kreationisti John Lennoxin pian ilmestyvän kirjan Tähtäimessä Jumala. Kommentoin tässä vielä Korrin kommentteja kirjasta.

Kreationismi ja olkiukkojen sirkus 2

Kreationistien Areiobagi-foorumilla on Markus Korri on esitellyt kreationisti John Lennoxin pian ilmestyvän kirjan Tähtäimessä Jumala. Kommentoin aluksi Korrin kommentteja kirjasta:

Kreationismi ja olkiukkojen sirkus 1

Kreationisti John Lennox lataa pian suomeksi ilmestyvässä kirjassaan Tähtäimessä Jumala (Gunning for God) olkiukkoja ja loogisia harhautuksia sivu toisensa jälkeen. Kuvan lainausta ennen hän on juuri jyrännyt olkiukoillaan Hawkingin käsitykset Jumalasta ja filosofiasta. Ja tykittää lisää. Väittäen Hawkingin tekevän kategoriavirheen Lennox syyllistyy itse kreationistien ehkä tyypillisimpään kategoriavirheeseen. WIKI: "Olkinukke tai olkiukko (engl.

Vatikaani ja et

Näinä päivinä kokoontuu parisataa astrospelialistia palaveroimaan aurinkokuntamme ulkopuolisesta elämästä. Joukossa on mukana José Gabriel Funes, argentiinalainen jesuiittaveli ja Vatikaanin Observatorion johtaja. Funesin mukaan on aivan mahdollista, että  ulkoavaruudesta löytyy sivilisaatioita, jotka ovat meikäläistä kehittyneempiä. Me saatamme itse asiassa edustaa lammaskatraasta eksynyttä karistaa, jota Jumala etsii.

Tämä lienee toiseksi suurin kannanotto Vatikaanilta sitten Galileon rehabilitoinnin 1992.

Julkaise syötteitä