FAKTANTARKASTUS 2 Media julkaisee päivittäin höpöä, nettikeskusteluista puhumattakaan.

Miksi ns. aura ei näy pimeässä?

  • Kuva 1
    Kuva 1
  • Kuva 2. Aura ilman ihmistä
    Kuva 2. Aura ilman ihmistä
  • Ote Virolaisten veljesten huuhaakirjassa olevasta haastattelusta, jota tekijät eivät mitenkään kommentoi
    Ote Virolaisten veljesten huuhaakirjassa olevasta haastattelusta, jota tekijät eivät mitenkään kommentoi

Kuva 2 allekirjoittaneesta takavuosina huuhaamessuilla otettu "aurakuva", jossa on erikoista se, että siinä on ihmisen "aura" ilman ihmistä. Kuva syntyi siten, että asetin käteni metallilevylle, mutta poistuin ennen varsinaista kuvan ottamista. Normaalisti kasvojen pitäisi olla alareunan keskellä olevalla tummalla alueella kaksoisvalotuksen seurauksena, kuva 1. Silloisessa versiossa oli myös mahdollista saada auraton kuva, jos ei asettanut kättään metallilevylle. 

http://www.skepsis.fi/lehti/2000/2000-3jarv.html

 

Tee se itse -auratesti

Aurat eivät näy pimeässä. Auroja näkevät henkilöt voivat helposti testata kykynsä itse. Kokeeseen tarvitaan ehdottoman pimeä huone, korvalappustereot, nauhuri ja muutama apuhenkilö. Näkijän korville asetetaan korvat täysin peittävät kuulokkeet ja muut henkilöt liikkuvat pimeässä huoneen toisella puolella. Näkijä kuvailee muille heidän liikkeitään. Liikuskelijat kertovat koko ajan toiseen nauhuriin, osuiko oikeaan. Näin yksinkertaista se on! Epileptiset ja migreeniset aurat eivät tällä menettelyllä näy, joten ne voidaan kokeen avulla sulkea pois.

 

Näkyykö aura nurkan takaa?

Kun Jeesus tulee nurkan takaa, näkyykö aura ennen miestä?

 

Entä Kirlian-kuvat?

 Kirliankuvassa näkyy kosteuden ja kymmenien muiden parametrien vaikutus. Elottomia esineitä ympäröi myös ilma, jossa kosteutta. Kiralian kuvista ei ole ollut muuta hyötyä, kuin että ne ovat elättänee lukuisia hömppämaakareita.

 

Synestesia?

Aurat saattavat olla yksi ilmentymä synestesiasta, mutta ne eivät kerro mitään itse kohteesta, vaan ainoastaan näkijän aivojen tilasta.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Tämän blogin suosituimmat